Accountmanager buitendienst [Zakelijk]

Accountmanager klein zakelijke markt Friesland
Werken bij DIJK Groep

Dijk Reclame groeit. Snel. En succesvol. Daarom zijn we continu op zoek naar gedreven en targetgerichte accountmanagers. Energieke verkopers die een goed salaris op waarde schatten, graag ervaringen met teamleden delen, willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en – vooral – de zakelijke markt in Nederland van goedkopere energie willen voorzien. Dit doe je door zelfstandig potentiële klanten met een KVK registratie in jouw provincie te bezoeken op door Nuon geselecteerde adressen. Je biedt ondernemers de nieuwste aanbiedingen en bent verantwoordelijk voor het afsluiten van gas en stroomcontracten.

We komen elke week op kantoor als team bij elkaar voor een kick off. Daar werken we aan de ontwikkeling van je persoonlijke verkoopskills en aan teambuilding om teamtargets te behalen. Haal jij de hoogste weektargets? Hard werken wordt beloond! Een enorm fijne werksfeer wordt goed gecombineerd met elke dag presteren en zelfontwikkeling.

Minimaal 1 jaar saleservaring is vereist
Commercieel ingesteld
Doorzettingsvermogen
Representatief
Beheersing van de Nederlandse taal
Beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00
Dit bieden wij

Goed salaris. Minimaal €2700,- bruto per maand, bij het behalen van je wekelijkse target (+ resultaat afhankelijke bonus).
Auto van de zaak (incl. privé kilometers). Gebruik van eigen auto is ook een mogelijkheid: € 0,19 cent per km vergoeding.
Gadgets, iPad en telefoon van de zaak.
24 vakantiedagen en 8% -toeslag.
Dagelijkse sales training en online trainingen. Zodat jij de allerbeste accountmanager wordt.
Coaching van teamleiders en fieldmanagers.
Vrijheid. Je werkt de hele dag zelfstandig en deelt zelf je dag in.
Professioneel team. Vol enthousiaste accountmanagers die, net als jij, er 200% voor gaan.
Doorgroeimogelijkheden. Steeds een stap hoger naar o.a. starterscoach, verkoopleider, senior accountmanager of teamleider.
Incentives en teamuitjes.

Solliciteer voor deze functie