Junior WordPress ontwikkelaar [Projectbasis]

DIJK Reclame heeft alle websites in eigen beheer ontwikkeld. Je standplaats kan zowel Leeuwarden of thuis zijn, naar je eigen keuze.
Op dit moment zoeken wij een WordPress junior ontwikkelaar die onze sites onderhoud en op basis van onze huidige websites nieuwe websites gaat ontwikkelen. Al onze sites zijn gebaseerd op de laatste versie van WordPress.

Alle websites worden automatisch geüpdate via Installatron en backup is geregeld. Het gaat vooral om het beheren en inrichten/klaarzetten van pagina’s zodat onze content managers de site kunnen beheren. Verder willen we stappen zetten in het gereed maken van onze sites voor Retina schermen en is snelheid een uitdaging die we willen onderzoeken.

Heeft WordPress vrijwel geen geheimen voor je en heb je zin om tegen aantrekkelijke voorwaarden aan de slag te gaan als junior WordPress ontwikkelaar? Reageer dan snel. De vacature is per direct beschikbaar.

Omschrijving:
Je werkt samen met lokale content coördinatoren en externe buro’s.
Jij optimaliseert websites door middel van het CMS systeem en het plaatsen van tekst- en visualisering van ideeën vanuit de marketeers.
Je verbeterd de online prestaties en weet deze te verbinden aan de juiste inzet van kwalitatieve content.In deze
Je werkt tijdig en correct met de centrale database.

Functie-eisen:
Jouw profiel bevat:
Ervaring met CMS-systemen
Je hebt een scherp oog voor de juiste look & feel van content
Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
MBO+/HBO werk- en denkniveau
Je bent tekstueel sterk
Je bent ervaren met SEO en google Analytics
Enthousiasme zit in je!

Reageer nu!